Officiellt: MFF värvar isländsk landslagback

Kári Árnason är numera en Malmö FF-spelare efter en bekräftelse på den nyligen hållne presskonferensen och enligt den officiella hemsidan.

Kári Árnason är 32 år gammal och är en mycket erfaren försvarare. Islänningen har bland annat vunnit SM-guld med Djurgården 2005. Senast kommer han från Rotherham där han spenderat de tre senaste säsongerna. Nu är Árnason klar för en ny klubb och det blir en tillbakaflytt till Norden och Sverige.

Klar för de regerande mästarna

De regerande mästarna i Allsvenskan, Malmö FF har nämligen gjort klart med den isländske mittbacken. Det bekräftade MFF på sin officiella hemsida nyligen. Árnason har de senaste åren även varit ordinarie i den isländska landslaget de senaste åren. Nu har 32-åringen skrivit på ett kontrakt som gäller till och med 2017 med Malmö FF.

– ”Jag vill spela för Malmö FF för det är den största klubben i Skandinavien just nu och när möjligheten kom blev jag mycket glad. Jag har spelat mot Malmö FF och minns att supportrarna var högljudda och gav ett bra stöd till laget”, säger Árnason själv till Malmö FFs officiella hemsida.

Både Filip Helander och Erik Johansson har ryktats vara på väg bort från klubben. I och med den här värvningen av Kári Árnason är det långt ifrån omöjligt att någon av dem lämnar klubben. Vad som händer med dessa två i sommar återstår dock att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply