Officiellt: Bertolacci till Milan

bet365

AC Milan har bekräftat på sitt officiella Twitter-konto att den italienska klubben gjort klart med mittfältaren Andrea Bertolacci.

Andrea Bertolacci har de senaste säsongerna delägts av både Roma och Genoa men har spelat för de sistnämnda sedan 2012. Förra veckan köpten han loss av Serie A-tvåan, men nu är mittfältaren alltså klar för en ny klubb.

Värvas av Milan

AC Milan har gått miste om spelare som Geoffrey Kondogbia och antagligen Jackson Martinez denna sommar men nu får de äntligen till en värvning. Värvningen av Andrea Bertolacci kostar dem 20 miljoner euro och mittfältaren har skrivit på ett fyraårskontrakt som därmed sträcker sig till och med sommaren 2019, det bekräftar Milan på Twitter och på sin officiella hemsida.

– Jag har kommit till en väldigt viktig klubb, jag kan inte vänta tills jag får komma igång. Milan var alltid förstavalet för mig, jag ville verkligen gå till den här klubben. Klubben har visat mig mycket tillgivenhet, säger Bertolacci själv.

Trots att italienaren endast är 24 år har han nästan spelat 100 matcher i Serie A och det ska bli intressant att se vad han kan hitta på i sin nya klubb under de kommande säsongerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply