Montoya nära Serie A

Martin Montoya närmar sig en övergång till Serie A, trots att han länge sett ut att gå till Premier League.

Flera Premier League-klubbar har länge varit intresserade av Martin Montoya och det har länge sett ut som att han skulle skriva på för Liverpool och bli en ersättare till Glen Johnson. nu ser det dock ut att bli Nathaniel Clyne som Merseyside-klubben köper och då öppnar sig andra klubbar för Montoya. Nu uppger Sky Sports att en italiensk storklubb är nära en värvning av spanjoren.

Serie A-klubb intresserade

Det handlar om Inter som enligt Sky Sports vill låna 24-åringen en säsong för en miljon euro för att sedan kunna köpa ut honom nästa sommar för åtta miljoner pund.

Martin Montoya har länge sagt att han vill lämna FC Barcelona eftersom han får spela så sällan och det såg länge ut som han skulle lämna klubben redan i januari men så blev det alltså inte. Efter att länge har ryktats till Liverpool ser det nu alltså ut som att Inter är närmast en värvning av högerbacken.

Barca är fortfarande, till och med januari 2016, inte tillåtna att köpa spelare, men eftersom de redan har Dani Alves, Douglas och dessutom har värvat Aleix Vidal som ansluter i januari så borde det inte vara några problem att låta Montoya lämna klubben i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply