Officiellt: Jamie Vardy skriver nytt kontrakt med Leicester City

Jamie Vardy förlänger med Leicester City

Leicester City meddelar på sin hemsida att Jamie Vardy har förlängt sitt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet gäller till och med sommaren 2019.

Anfallaren har varit i glödhet formen den här säsongen, han har tidigare brutit Ruud Van Nistelrooys rekord för att ha gjort mål i flest raka matcher i Premier League, Han leder även skytteligan med 18 gjorde mål denna säsong.

Jamie Vardy får dubbel lön

Leicester City spelade på lördagen ut Manchester City och har överraskat en hel fotbollsvärld då man leder ligan med endast tre månader kvar. Nu är de favoriter till att vinna ligan och nu står det även klart att lagets bäste målskytt Jamie Vardy förlänger kontraktet med klubben till 2019. Det nya avtalet sägs ge spelaren en lönehöjning samt att han höjer spelarens utköpsklausul för att hålla storklubbar borta från att försöka köpa anfallaren.

SE ÄVEN: Leicester erbjuder Jamie Vardy dubbel lön – skrämmer bort Chelsea

Vardy är glad över förlängningen

Efter att ha skrivit på kontraktet säger spelaren till klubbens hemsida att han är väldigt glad över att ha förlängt sin tid i klubben.

– Jag är väldigt glad över att få spela i denna klubb och försöka uppnå något speciellt. Jag har aldrig känt, varken från ägarna, sportchefen, personal, spelarna eller fansen att de inte gillar mig. Jag vill vara en del av laget och detta under en lång tid. Leicester har visat att de tror på mig genom att hjälpa mig sen dag ett då jag kom hit och det är omöjligt att beskriva hur mycket det har betytt för mig. Jag är väldigt glad över att klubben vinn ha mig kvar och jag kommer fortsätta att kämpa för att ge tillbaka så mycket jag kan, säger 29-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply