bet365

Jose Mourinho: ”Snart tillbaka i fotbollsvärlden”

Den före detta Chelsea-tränaren pratar framtidsplaner

In en intervju med GQ säger Jose Mourinho att han snart kommer att ta över tränarposten i en storklubb, utan att avslöja några vidare detaljer.

Det har spekulerats väldigt mycket om Jose Mourinhos framtid efter att ha fått sparken från Chelsea. Portugisen har blivit kopplad till ett gäng klubbar, AS Monaco, AS Roma, Inter Milan, Real Madrid och Manchester United sägs vara de som ska ha kontaktat 53-åringen och hört sig för om hans tjänster. Mourinho ska även ha blivit erbjuden ett kontrakt av en storklubb i Chinese Super League, men det mesta pekar dock på att han stannar i Europa där Manchester United ska vara ett hett alternativ.

Portugisen säger dock att han är lycklig, även om han inte tränar någon klubb för tillfället.

– Jag njuter av det hela. jag kan ha allt som jag älskar på en och samma gång. Jag kan ha min familj, mina vänner, ett lugnt liv och även vara tränare under tiden. Jag behöver inte ge upp något av det. För att bli så lycklig som möjligt behöver jag återvända till fotbollen då det är där jag trivs som bäst. Jag har jobbat med fotbolls så lång tid som jag kan minnas och varit tränare sen 2000. Jag är säker på att jag snart kommer att vara tillbaka och tränar ett lag.

 

Källa: GQ

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365