Officiellt: ”Chippen” gör comeback

bet365

Christian Wilhelmsson ska rädda kvar Mjällby i Superettan

Mjällby har haft det oerhört tungt efter förra årets degradering från Allsvenskan. Laget ligger för närvarande fyra poäng från säker mark i Superettans bottenstrid och nu väljer klubben att plocka in en av föreningens största genom tiderna för att hjälpa Mjällby att hänga kvar.

Christian Wilhelmsson har hunnit att bli 35 år gammal och har under sin karriär varit med om en hel del. ”Chippen” har bland annat representerat Roma, Los Angeles Galaxy, Nantes och Anderlecht för att nämna några klubbar och sammanlagt blev det 16 år som utlandsproffs. Utöver detta har Wilhelmsson hela 79 A-landskamper på meritlistan.

I februari 2015 valde ”Chippen” att avsluta sin karriär, detta efter att han, tillsammans med sina lagkamrater i Mjällby, inte lyckats rädda kvar klubben i Allsvenskan. Men nu väljer yttermittfältaren att snöra på sig fotbollsskorna igen. Återigen är det moderklubben Mjällby som blir Wilhelmssons arbetsgivare och uppdraget är detsamma som sist: Rädda kvar klubben i serien.

Skrivit på för resten av säsongen

Mjällby meddelar idag på sin officiella hemsida att ”Chippen” gör en mini-comeback i klubben. Wilhelmsson har skrivit på ett kontrakt med Mjällby som sträcker sig fram tills säsongsslutet.

Mjällby skriver om nyheten på sin hemsida.
– Chippen kommer vara tillgänglig för träning och match i den mån Mjällby AIF vill och kan använda honom. Denna möjligheten är gjord med samma ”anda” som senast där vi skriver ett ”Chippen kontrakt”.

På söndag tar Mjällby emot Sirius hemma på Strandvallen och ”Chippen” ska då vara tillgänglig för spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply