Officiellt: Teteh Bangura klar för Mjällby

Före detta AIK-anfallaren till Mjällby

Efter att ha värvat hem Chippen Wilhelmsson rapporterar Kvällsposten att man nu även gjort klart med Teteh Bangura.

Teteh Bangura är klar för Mjällby, det skriver Kvällsposten under tisdagsförmiddagen. Enligt tidningen kommer klubben att hålla en presskonferens klockan 14:00 där man förväntas presentera spelaren. Bangura ska tidigare ha provspelat med IFK Norrköping under ett par veckor men klubben valde att inte erbjuda 25-åringen ett kontrakt.
– Teteh har gjort bra ifrån sig under provspelet. Han är en målskytt – det har han visat på träningarna. Vi väljer ändå att inte gå vidare, framför allt för att vi känner att han har en liten bit kvar till allsvenskt matchtempo, berättar IFK Norrköpings manager Janne Andersson till klubbens hemsida under måndagen.

Presskonferens klockan 14:00

Enligt uppgifter till Kvällsposten ska han istället vara klar för spel i Mjällby, efter att en privat finansiär ska ha gått in och hjälpt till att ro värvningen i hamn.

Klubben har bekräftat att man klockan 14:00 kommer att hålla en presskonferens för att presentera ett etablerat nyförvärv.

UPPDATERING: Ett par minuter innan klockan 14 offentliggjorde klubben köpet på sin hemsida.
– Vi kan glädjande presentera vårt andra nyförvärv för dagen, Teteh Bangura! Den målfarliga landslagsanfallaren från Sierra Leone med förflutet i bl.a. AIK och Bursaspor är nu klar för spel i Mjällby AIF säsongen ut, skriver man.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply