bet365

Memphis Depay kan lämna Manchester United

bet365
Memphis Depay kan lämna Manchester United

Efter enbart ett år i Manchesterklubben

Memphis Depay kom till Manchester United i förra sommarens transferfönster på en dyr deal och förväntningarna på den unge anfallaren var höga, något som holländaren dock inte har uppfyllt och kan nu komma att lämna klubben efter enbart ett år.

Memphis Depay var en stor deal när han presenterades för Manchester United i förra sommarens transferfönster. Han kom till den anrika Premier Leagueklubben på ett kontrakt värt 25 miljoner pund men har inte lyckats med att fylla upp de förväntningar som klubben och supportrarna hade på honom. Efter en säsong med inkonsekvent antal spelade minuter och många halvdana insatser kan det nu bli så att Manchester United gör sig av med yttern.

Enligt den brittiska tidningen Daily Mirror så skall Manchester United vilja göra sig av med 22åringen, bara ett år efter att de värvat honom. Uniteds tränare Louis van Gaal skall ha gett sitt godkännande, då han skall ha tappat tålamodet med landsmannen som köptes in från PSV Eindhoven förra juli. Enligt rapporter så skall klubbar i såväl England som i övriga Europa ha blivit medvetna om att den 22årige mittfältaren kan komma att säljas i slutet av säsongen för ett bra pris.

Depay har enbart gjort två mål för United under den gångna säsongen och har burit tröja nummer sju som så kända Manchester United-ikoner som George Best, Bryan Robson, David Beckham och Cristiano Ronaldo tidigare har burit. Förra året var den unge holländaren toppmålskytt i Eredivisie, med 22 mål för PSV Eindhoven när de vann ligatiteln.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365