Memphis Depay intressant för Juventus

Memphis Depay intressant för Juventus

United kan sälja Memphis Depay till Juventus

Enligt italiensk media ska den gamla damen vara intresserade av att värva Memphis Depay som inte har inlett bra under Jose Mourinho.

Memphis Depay lämnade PSV Eindhoven för spel i Manchester United sommaren 2015 då Old Trafford-klubben betalade en stor summa för att få spelaren till de brittiska öarna. Efter att ha inlett bra under Louis van Gaal blev formen allt sämre för Depay och under årets säsong av Premier League har det endast blivit 12 minuters spel.

Holländarens framtid blir allt mer oklar för varje dag som går och den första klubben kom var på tapeten när Depays situation diskuterades var Wolfsburg som ska vara beredda att värva spelaren.

Nu kommer CalcioMercato.it med uppgifter om att Juventus lägger sig in i kampen om spelare som förra säsongen stod får åtta mål på 52 matcher i den röda tröjan. Även AC Milan ska vara intresserade men skulle Depay lämna Old Trafford tyder det mesta på att det blir Juventus som blir nästa klubbadress.

Vill ersätta med Antoine Griezmann

Antoine Griezmann utsågs till EM:s bästa spelare, och var ryktenas man under sommarens transferfönster. Något överraskande blev det dock inte någon flytt för anfallaren, som fortsätter att göra succé i sitt Atlético Madrid den här säsongen. En av klubbarna som länge visat intresse för Griezmann är Manchester United, och ska vi tro engelska Daily Mirror har klubben nu börjat intensifiera sin jakt på den 25-årige strikern. Klubben ser nämligen Griezmann som den perfekta ersättaren till 30-årige klubbikonen Wayne Rooney samtidigt som även Depay är på väg bort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply