Marco Verratti stannar i Paris Saint-German

PSG-stjärnan nära Barcelona – vill stanna i Ligue 1

Marco Verratti har kopplats till den katalanska storklubben. Enligt den spanska tidningen AS skulle han, enligt sig själv, ha svårt att kunna tacka nej till en klubb som FC Barcelona. Nu verkar det dock som om den italienske landslagsmannen kommer att stanna i Paris Saint-German även nästa säsong.

Paris Saint-German inledde för några säsonger sedan sin storsatsning. De tog in storspelare från flera olika europeiska toppklubbar, framför allt Zlatan Ibrahimovic som anslöt sig från AC Milan. Nu har dock projektet om att bli Europas bästa klubb börjat gå i kras. Barcelona lyckades med en jättevändning i åttondelsfinalen av Champions League mot just PSG, vilket slog ut fransmännen och krossade deras Europa-drömmar som i år såg ovanligt bra ut.

Verratti kan stanna i PSG

Uttåget ur Champions kan komma att få effekter för Paris Saint-German som klubb. Flera storspelare väntas lämna, och en av de kan gå till just FC Barcelona.

Det handlar om mittfältsstjärnan från Italien, Marco Verratti, som under de senaste säsongerna kopplats ihop med La Liga-jätten. Nu väntas italienaren lämna PSG redan till sommaren enligt många experter. Men enligt hans agent kommer det dock inte bli någon flytt.

– Jag är säker på att han stannar. Marco (Verratti) vill fullfölja sitt kontrakt, säger agenten Donato Di Campli om sin klient vars kontrakt går ut 2021.

För Barcelonas del går det bra just nu. De är på väg att ta ikapp Real Madrids försprång i La Liga samtidigt som Barca förbereder sig för de kommande matcherna i Champions League.

SE ÄVEN: Så mycket tjärnar Barca-stjärnorna 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply