Mancini vill återförenas med Toure och Zabaleta

Mancini vill återförenas med Toure och Zabaleta

Förre City tränaren vill återförenas med Toure och Zabaleta

Roberto Mancini ska försöka värva Yaya Toure och Pablo Zabaleta under sommarens transferfönster.

När Manchester City presenterade att Pep Guardiola ska ta över laget i sommar så innebär det att ett par spelare kan vara på väg bort. Till exempel Yaya Toure som Guardiola gjorde sig av med när han hade honom i Barcelona. Även Pablo Zabaleta, som haft en jobbig säsong med skador erkände efter lördagens förlust mot Leicester att det kan bli en flytt för honom också nu när Pellegrini kommer lämna, uppger Daily Mirror.

Spelarnas förre tränare i City, Roberto Mancini sägs vara intresserad av att värva de båda spelarna till Italien i sommar. Men då kommer det krävas att Inter tar sig till Champions League för att kunna finansiera och locka över de båda. Just nu ligger Mancinis manskap på en fjärde plats i ligan men de behöver komma upp en placering för att ha möjligheten att genom kval kunna ta sig till Champions League. Fiorentina har just nu den platsen med 46 inspelade poäng, Inter skuggar bakom på 45 poäng och Roma på 44 poäng.

-Med Toure´s och Zabaleta´s rutin och erfarenhet kommer de att förbättra det här laget ännu mer och ge oss en ärlig chans att kunna utmana Juventus och bli mästare igen, enligt Roberto Mancini.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply