Leicester City erbjuder Riyad Mahrez nytt kontrakt

Stjärnan kan förlänga med Leicester

Leicester City är årets succélag i Premier League, och det är mycket tack vare poängkungarna Jamie Vardy och Riyad Mahrez. Den förstnämnde har redan förlängt med klubben, och nu vill klubben göra detsamma med den algeriske bolltrollkarlen Mahrez.

Leicester City sagolika säsong fortsätter i full fart, då man slog Manchester City senast med hela 3-1. En utav de mest framträdande spelarna i den matchen var Riyad Mahrez, som också satte 2-0 för sitt lag i matchen. Han är en av två av klubbens stora stjärnor tillsammans med Jamie Vardy, vars historia ska bli en Hollywood-film. Skyttekungen Vardy förlängde i dagarna, och snart kan han få sällskap av sin algeriske lagkamrat.

Daily Mail skriver att ligaettan vill förlänga med Mahrez, trots att ahn skrev på ett fyraårskontrakt så sent som i somras. 24-åringen uppges tjäna “bara” 35 000 pund i veckan som det ser ut nu, och man vill ge honom en saftig löneökning för att hålla konkurrenterna borta.

Poängkungen har kopplats ihop med Arsenal, Barcelona, Manchester United och Chelsea, som alla uppges vilja lägga bud på spelaren i sommar.

Mahrez har gjort hela 15 mål och spelat fram till ytterligare 10 denna säsong på endast 29 tävlingsmatcher, vilket är ett sensationellt bra facit. Därmed är det föga förvånande att Leicester vill förlänga med sin viktiga kugge, samt att storklubbarna visar sitt intresse.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365