bet365

Mamadou Sakho lämnar Liverpool i vinter

Mamadou Sakho lämnar Liverpool i vinter

Liverpool gör sig av med Mamadou Sakho

Efter en incident på försäsongen har Mamadou Sakho lämnats utanför startelvan och kommer nu med största sannolikhet att lämna Liverpool redan i vinter.

sen Jürgen Klopps ankomst till Anfield och Liverpool har man börjat renovera ganska kraftigt i truppen och flertalet spelare har fått lämna då de inte ingår i tyskens planer. Nästa spelare att lämna det röda laget är Mamadou Sakho, fransmannen har varit petad hela säsongen efter en incident i somras och nu skriver fransk media om att Sakho kommer flytta till 99 procent redan i vinter.

Anledningen till att Sakho inte fått spela är då han inte ingår i Klopps planer, men nekade att lämna klubben under sommarens transferfönstret. Då hade han bud från bland annat Stoke CityWest Bromwich och Besiktas.

Mamadou Sakhos nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2020, detta då han förlängde det så sent som förra sommaren, då med Brendan Rodgers på tränarposten.

Sätter hög prislapp på Phillipe Coutinho

För den klubb som vill värva Philippe Coutinho kommer det inte att bli en billig historia. Brassen, som har utvecklats till en av Premier Leagues allra främsta stjärnor, har fortsatt att prestera bra den här säsongen vilket har gjort att flera storklubbar hört av sig.

Men om de vill värva mittfältaren kommer de vara tvungna att öppna den stora plånboken. Enligt brittiska Sky Sport, som återger en artikel från franska le10sport.com, kommer Liverpool inte ens att gå in i en diskussion om sin brasse-stjärna om den andra klubben inte är beredd på att betala minst 68 miljoner pund, närmare 700 miljoner kronor.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply