bet365

James Rodríguez överens med United – detaljer återstår

James Rodríguez överens med United - detaljer kvarstår

James Rodríguez detaljer från United

Enligt brittisk press kvarstår det endast att komma överens om en transfersumma innan James Rodríguez lämna Real Madrid för Manchester United.

Efter att ha gjort ett väldigt bra VM 2014 i Brasilien lämnade James Rodríguez sin dåvarande klubb AS Monaco för spel i Real Madrid. Under de tre senaste åren har colombianen varit med och vunnit bland annat Champions League och La Liga men förtroendet för James har sjunkit med tiden. Efter att ha gått från startspelare under sin första säsong till att knappt vara en spelare som Zinedine Zidane räknar med kommer sydamerikanen nu att lämna Santiago Bernabéu. Det har länge pratats om en flytt till Premier League där framför allt Manchester United ska vara intresserade, och nu ser en flytt ut att vara mer eller mindre klar.

Enligt The Sun ska 25-årigen ha kommit överens med den engelska storklubben om det personliga kontraktet och det enda som återstår är att de båda klubbarna kommer överens med varandra om en övergångssumma. Real Madrid ska inte vara villiga att släppa James för en summa på mindre än 80 miljoner då Zidane räknar med spelaren till nästa säsong kommer man inte vara villiga att förhandla ner priset.

Spelarens kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2020 och har en veckolön på 120.000 pund. James Rodríguez utköpsklausul ligger på 500 miljoner euro.

James Rodríguez överens med United - detaljer återstår

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply