Chelsea får bud på Kalidou Koulibaly avböjt

Chelsea får bud på Kalidou Koulibaly avböjt

Det rörde sig om ett riktigt monsterbud

Chelsea skall enligt rapporter ha lagt ett bud på Napolis mittback Kalidou Koulibaly, ett bud som enligt nya uppgifter nu skall ha avböjts från det italienska Serie A hållet.

Chelsea behöver förstärka på den defensiva fronten efter en säsong som stundtals såg dem läcka som ett såll och har under en längre tid kopplats ihop med Napolis mittback Kalidou Koulibaly. Under nye tränaren Antonio Conte skall det bli nya tag och han håller på att fräscha upp truppen. En av de spelare som verkligen tros kunna göra en skillnad i laget är Napolimittbacken Koulibaly, som även kan spela som högerback såväl som defensiv mittfältare. Conte är verkligen intresserad av att värva den senegalesiske försvararen och enligt uppgifter från The Independent så skall den italienske tränaren vara beredd att lägga ett bud på 60 miljoner pund för att se det hända.

Det skulle göra Koulibaly till Chelseas dyraste spelare, något som Conte anser att 25åringen är värd. Den senegalesiske landslagsmannens styrkor är framförallt hans passningsspel och hans förmåga att kunna spela på flera olika positioner. Det italienska laget kommer dock inte låta mittbacken gå bara sådär. De har redan varit med om en väldigt smärtsam förlust under sommarens transferfönster, i form av försäljningen av Gonzalo Higuain, den italienska klubbens främste målgörare och rekordhållare, med sina 36 mål på 35 matcher, som de sålde till Juventus för en monstersumma.

Men nu rapporterar Goal att Chelseas bud på rapporterade 60 miljoner pund inte alls har gått igenom utan Napoli skall ha avböjt budet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply