Uppgifter: Romelu Lukaku stannar i Everton

Uppgifter: Romelu Lukaku stannar i Everton

Kommer ignorera erbjudanden från Chelsea

Toppanfallaren Romelu Lukaku har sagt till tränare Ronald Koeman att han kommer att stanna i Everton åtminstondes ett år till och ignorera erbjudanden från sin gamla klubb Chelsea.

Romelu Lukaku har länge varit på tapeten för Chelseas del. Hans gamla klubb är väldigt intresserade av att värva tillbaka den 23årige anfallaren som de sålde till Everton för två år sedan för 28 miljoner pund, men affären har dragit ut på tiden och det ser allt osäkrare ut huruvida Chelsea faktiskt kommer att få en möjlighet att värva anfallaren. De sägs vara beredda att betala 68 miljoner pund för att få belgaren att komma över till Stamford Bridge.

Den engelska tidningen Daily Mirror rapporterar nu att Lukaku själv skall ha sagt till nye tränaren Ronald Koeman att han är beredd att ignorera Chelseas erbjudanden och stanna på Goodison Park åtminstondes i en säsong till. Everton skall även vara beredda på att göra Lukaku till deras bäst betalde spelare någonsin på ett kontrakt värt över 100 000 pund i veckan.

För tränare Koeman är det väldigt bra nyheter, som har sagt ända sedan han tog jobbet som Evertons tränare i juni, att en av huvudprioriteterna är att behålla den 23årige talangfulle anfallaren på Goodison Park. Tidigare i somras rapporterades det om att Chelsea skulle vara beredda att erbjuda 68 miljoner pund för belgaren, som två år tidigare lämnat Stamford Bridge för 28 miljoner pund. Detta hoppas dock Koeman att han ändrade på genom sin ankomst då han ersatte Roberto Martinez och försökte tända nytt liv i spelarna och deras intentioner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply