bet365

Mario Mandzukic till West Ham United?

Mario Mandzukic till West Ham United?

Premier League nästa för Mario Mandzukic?

Enligt uppgifter från England kan anfallaren som kom till Juventus inför den gångna säsongen lämna för spel i West Ham United.

Juventus kan komma att sälja sin anfallare Mario Mandzukic till Premier League där West Ham United sägs vara intresserad av anfallare. Det är brittiska TMW som kommer med uppgifterna. Den kroatiske anfallaren har under den gångna säsong inte riktigt tagit en plats i det svartvita laget och nu kan han alltså lämna för spel i London och återförenas med Slaven Bilic, en tränare som gav honom chansen i det kroatiska landslaget för drygt nio år sen.

Det är dock oklart om Juventus vill släppa 30-åringen i sommar då man redan blivit av med Álvaro Morata som återvänt till Real Madrid efter två säsonger i Serie A. Mandzukic har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2019 men kan alltså komma att lämna Turinklubben inom kort.

Kan ersättas av Gonzalo Higuaín

Gonzalo Higuains framtid i Napoli är fortsatt osäker. Vissa har hävdat att spelaren kan skriva på nytt kontrakt med Serie A-klubben, medan andra har påstått att det är mer troligt att spelaren byter klubb i sommar. Nu kan argentinarens framtid vara avgjord. Enligt Football Italia är ligakollegan Juventus intresserad av att plocka in Higuain från Napoli. Rykten säger att spelaren har en utköpsklausul på 94 miljoner euro, och om Juventus spenderar de pengarna finns det ingenting som Napoli kan göra.

Ryktet om Juventus är det senaste om Higuains framtid. Tidigare den här månaden har spelaren sagts vara på väg till West Ham. Argentinaren har även kopplats samman med klubbar som LiverpoolChelseaArsenal och Atlético Madrid.

Väljer Higuain att lämna Napoli innebär det att en period på tre år i klubben når sitt slut. Han anlände under sommaren 2013, då han lämnade Real Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply