”Domenico Berardi går till Juventus om ett år”

"Domenico Berardi går till Juventus om ett år"
bet365

Sassuolos president bekräftar att Berardi lämnar nästa sommar

Sassuoulos president Giorgio Squinzi bekräftar att Domenico Berardi går till Juventus nästa år, uppger Fotbolltransfers.

Domenico Berardis framtid i Sassuolo har varit ett stort samtalsämne under de senaste månaderna. I maj sades det bli ett budkrig om spelaren, där Juventus, Inter och Tottenham uppgavs jaga den italienska talangen. Nu verkar det som att spelarens framtid är avgjord.

Sassuolos president Giorgio Squnzi bekräftar att Berardi kommer att stanna i sin nuvarande klubb i ett år till och sedan flytta till Juventus, uppger Fotbolltransfers. Samtidigt dementerar han att spelaren skulle vara på väg till Inter.

– Sassuolo har en deal med Juventus. Affären har skjutits upp ett år, men killen (Berardi) kommer att flytta till Turin i slutet av nästa säsong. Inter har inte lagt något bud på vår spelare. För mig är det oklart varför vissa personer har sagt det, säger Squinzi enligt Fotbolltransfers.

Berardi är inte den enda spelaren som är på väg till Juventus. Det har tidigare hävdats att Juventus försöker värva Alexis Sanchez, chilenaren som har gått till final i Copa America tillsammans med sitt landslag. Dessutom har det ryktats om att Juventus vill värva Shkodran Mustafi.

På samma gång sägs det även att flera spelare kan tvingas att lämna Serie A-mästaren. Bland annat har det spekulerats om att PSG kan värva Stephan Lichtsteiner, och för två dagar sedan sades det att Wolfsburg har lagt ett bud på Simone Zaza.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply