Carlo Ancelotti: ”Sparkade en låda i huvudet på Zlatan”

bet365
Carlo Ancelotti: "Sparkade en låda i huvudet på Zlatan"

Ancelotti avslöjar anekdot med Zlatan Ibrahimovic

Italienaren berättar i en intervju med fotbollsmagasinet Four Four Two att han under sin tid i Paris Saint-Germain sparkade en kartong som träffade svensken i huvudet.

Carlo Ancelotti är en av fotbollsvärldens största tränare och italienaren har suttit på bänken i klubbar som AC Milan, Paris Saint-Germain, Real Madrid och för närvarande Bayern München. 55-åringen har tränat några av de största spelarna i världen och i en intervju med Four Four Two berättar Ancelotti om sin tid i Paris Saint-Germain tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

I april 2013 förloade det franska huvudstadslagen mot Evian i franska cupen och Zlatan som missade sin straff var den som fick ta det största ansvaret för förlusten.

– Vi spelade väldigt dåligt och jag var väldigt arg. Först förstörde jag en dörr och därefter sparkade jag på en kartong som prickade Ibrahimovic i huvudet, han reagerade inte alls.

Ancelotti passade även på att hylla den svenske superstjärnan.

– Ibra är en väldigt rolig person som är otroligt professionell. Han har ett ego som varje tränare vill att en spelare ska ha. Han har ett stort ego men han använder det på ett bra sätt. Han är skicklig individuellt men spelar för laget, precis som Cristiano Ronaldo, säger Ancelotti.

 

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply