Officiellt: Toni Martinez till West Ham

Officiellt: Toni Martinez till West Ham

Har värvat Valencias talang

West Ham bekräftar på sin officiella hemsida att man har värvat Toni Martinez från Valencia.

För ett tag sedan rapporterade vi på Silly Season Sverige att West Ham närmade sig Toni Martinez. Nu är det inte bara nära längre, nu är övergången bekräftad.

West Ham skriver på sin officiella hemsida att man har värvat Toni Martinez, och man är positiva efter att övergången säkrats.

– West Ham United är nöjda med att kunna presentera värvningen av Toni Martinez från Valencia. Den spanska spelaren har skrivit på för tre år och kontraktet kommer att börja gälla den första juli 2016, men Valencia har snällt tillåtit Martinez att träna med sina framtida lagkamrater tills dess, skriver West Ham på den officiella hemsidan.

Martinez är 18 år gammal och har imponerat rejält i Valencias olika ungdomslag. På de fyra senaste säsongerna har han gjort över 100 mål. Talangen är väldigt nöjd med att ha skrivit på för West Ham.

– För mig är det en fantastisk möjlighet att få komma hit och jag hoppas att kunna prestera i en sådan här stor klubb, säger Martinez till West Hams officiella hemsida.

– Jag har valt att komma till West Ham eftersom det är en klubb i en positiv spiral. Det här är en fantastisk möjlighet att spela för en väldigt intressant klubb i Premier League.

Martinez förväntas inte bli den enda spelaren som West Ham värvar inför nästa säsong. Ett antal andra spelare ryktas också vara på ingång. Bland annat sägs det att West Ham snuvar storlagen på Håvard Nordtveit och att West Ham jagar Theo Walcott på nytt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply