bet365

Alexandre Lacazette närmar sig Premier League?

bet365
Alexandre Lacazette närmar sig Premier League?

Premier League nästa för Alexandre Lacazette?

Enligt rapporter från både Frankrike och England är toppklubbar ute efter att värva Lyons målspruta Alexandre Lacazette till nästa säsong.

Alexandre Lacazettes framtid ser allt mer ut att vara i Premier League. Trots att spelaren förlängde med Lyon så sent som förra sommaren har han sagt att han är redo för Premier League och att han är öppen för en flytt till de brittiska öarna efter att ha spelat i sommarens Europamästerskap som spelas i hemlandet Frankrike.

Tidigare har det pratats om att både Liverpool och Everton jagar Lacazette men nu ska två nya klubbar ha lagt sig in i jakten på spelarens underskrift. Enligt L’Equipe ska Manchester United ha ett finger med i spelet för att få 24-åringens underskrift på ett kontrakt, men man är inte ensamma. Tottenham ska även ha hört av sig till Ligue 1-klubben för att höra sig för om möjligheterna att värva spelaren.

”Är redo för Premier League”

Fransmannen har tidigare talat ut i en intervju med The Telegraph om en flytt till Premier League.

–Ja, jag tänker på det och Premier League är mycket attraktivt för varje spelare, men jag vet att om jag vill flytta dit måste jag göra bra ifrån mig den här säsongen. Nu är jag väldigt koncentrerad på att göra allt bra här i Lyon och kanske, efter det kommer jag att flytta dit” berättar han till Telegraph .

– Jag vet att det är möjligt att jag kommer att flytta till Premier League och Lyon är medvetna om det också.

– Det finns ingen överenskommelse än men presidenten Jean-Michel Aulas vet att det kan bli så. Det finns en möjlighet att jag kommer att lämna Lyon i slutet av säsongen.

Angående hans kommande klubb säger han:

– De borde spela Champions League och spela bra fotboll, de ska spela längst marken och inte bara förlita sig på långbollar eller sparka spring.. Det skulle inte fungera för mig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply