Swansea jagar Dimitar Berbatov

Swansea jagar Dimitar Berbatov

Bekräftas av Bob Bradley

Swansea är på jakt efter Dimitar Berbatov. Det bekräftas av klubbens tränare Bob Bradley, enligt Sky Sports.

Dimitar Berbatov är ett välkänt namn bland Premier League-publiken. Spelaren har tidigare skördad stora framgångar i ligan i Manchester UnitedTottenham och Fulham. Bland annat har han vunnit den engelska ligan två gånger, och säsongen 2010-2011 vann han Premier Leagues skytteliga tillsammans med Carlos Tevez. Numera är bulgaren klubblös, men nu verkar det som att 35-åringen kan återvända till EnglandSwansea är på jakt efter anfallaren, uppger Sky Sports.

Klubbens tränare Bob Bradley bekräftar att man håller ögonen på Berbatov.

– Jag har träffat honom (Berbatov) ett antal gånger och jag vet att han är angelägen om att komma tillbaka till Premier League. Alla som är involverade i vår klubb vet detta, så när vi diskuterar potentiella nyförvärv är han ett av namnen som det talas om. Han är på vår radar, men vi har många spelare på vår radar, säger Bradley enligt Sky Sports.

Vill återvända

Samtidigt som spelaren ryktas återvända till England har Berbatov inte dolt att just det är hans mål.

– När du har spelat i Premier League vill du inte spela någon annanstans. Jag skulle gladeligen spelat för ett lag som försöker att använda min erfarenhet och min kunskap, säger Berbatov enligt BBC.

Fler nyheter om Premier League:

Vem vinner skytteligan i Premier League 2016/2017?

Mamadou Sakho lämnar Liverpool i vinter

Raheem Sterling: ”Pratade om att lämna Liverpool när jag var 15″

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply