Nélson Semedo eller Antonie Griezmann till Manchester United?

United intresserade av talangen och storstjärnan

Manchester United börjar redan leta nya spelare för transferfönsterna 2017. Två av de hetaste namnen just nu är Nelson Semedo och Antonie Griezmann.

Det går trögt för Manchester United just nu. Ligaspelet hackar rejält samtidigt som laget nu ligger trea i sin Europa League-grupp efter 1-2-förlusten borta mot Fenerbache.

Zlatan Ibrahimovic har även han det knackligt och svensken kan komma att ersättas redan till sommaren, då United sägs leta efter en ny toppanfallare till laget.

Griezmann och Semedo

De två spelarna som står högst upp på klubbens önskelista just nu sägs vara talangen Nelson Semedo och Antonie Griezmann. Franske Griezmann har redan etablerat sig ute i Europa i och med sina framgångar med Atlético Madrid, men United är inte de enda som är ute efter fransmannen.

Semedo däremot är ett relativt okänt namn. 22-åringen huserar just nu i Benfica i den portugisiska ligan och ses som en av de mest talangfulla högerbackarna. Manchester United har tidigare varit intresserade av Semedos lagkamrat, som beskrivs som ”den nye Ronaldo”, men han själv ska dock inte vilja gå till Manchester-laget. I alla fall inte redan i januari.

Griezmann sägs i dagsläget vara det första namnet United vill plocka in, men det skulle in bli en billig historia. Madrid-baserade Marca rapporterar att anfallaren har en utköpsklausul på en miljard kronor, något som skulle innebära flera dyra övergångar på kort tid för Manchester United då de bland annat köpte Paul Pogba för strax över 1,1 miljard kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply