Manchester United kan sälja Rojo

Öppnar för försäljning av backen

Marcos Rojo har hamnat i frysboxen i Manchester United. Nu öppnar klubben för försäljning av den argentinske landslagsbacken.

Marcos Rojo lämnade Sporting Lissabon för Manchester United i fjol. Men tiden hos den engelska storklubben har inte blivit som han hade förväntat sig. 25-åringen har hamnat utanför Louis van Gaals trupp och relationen mellan tränaren och spelaren ska vara infekterad, rapporterar flera brittiska medier.

Försvararen kopplades nyligen ihop med Napoli, men då var hans agent snabbt ute och dementerade ryktena. Men nu verkar en annan klubb visa intresse för Rojos tjänster, och en flytt dit ser inte helt omöjlig ut.

Kommer överväga bud

Det är Daily Mirror som skriver att Zenit St Petersburg är ute efter Rojo, samtidigt ska United ha gått med på att se över de bud som kommer in under kommande vinterfönster. Argentinaren spenderade ett år i Spartak Moskva innan han hamnade i Lissabon och nu kan han alltså vara på väg tillbaka till Ryssland.

Marcos Rojos kontrakt med Manchester United sträcker sig fram till år 2019 och hans sägs vara värderad till 12.6 miljoner pund.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365