LISTA: 10 matcher du inte får missa i helgen!

bet365

Helgens tio bästa matcher

Har du inte hunnit kolla vilka matcher som spelas i helgen? Vi på Silly Season Sverige har nu gjort allt jobb och satt ihop en lista med de tio matcher som du inte får missa helgen 3-4 oktober. Bland annat bjuds det på Madrid-derby i la Liga, stormöte mellan Arsenal och Manchester United Premier League och toppmöte i Allsvenskan. Flera av matcherna går att se gratis här Sillyseason.se, för de matcher som inte visas på vår site berättar vi hur du kan se de flesta matcherna för att din fotbollshelg ska bli så bra som möjligt.

Helgens mest intressanta matcher

Vi på Silly Season Sverige har tidigare gjort listor om flera olika ämnen. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära listorna som vi publicerat. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom helgens toppmatcher.

 

 

10. AIK – Malmö FF

AIK mot Malmö FF

Även om det inte är en match som är avgörande för båda lagen är det en av de största matcherna i Allsvenskan. Matcherna mellan Malmö FF och AIK är alltid intressanta och se speciellt på senare år då båda lagen varit i toppen. En vinst för båda lagen är ett måste då AIK har tre poäng upp till förstaplatsen samtidigt som MFF vill ta sig till Europa League nästa år och ligger sex poäng bakom söndagens motståndare från huvudstaden.

Matchen spelas på söndag klockan 17:30 och visas på C More Sport / HD.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365