De Gea: ”Hade stannat i Manchester United ändå”

David De Gea utesluter flytt till Real Madrid

I en intervju med Viasat Sport säger spanjoren att han inte behövde ett nytt kontrakt för att stanna i Manchester United.

Sommarens största transfersaga där David De Gea sades vilja lämna Manchester United för spel i Real Madrid slutade på ett oväntat sätt för båda parter. Affären sades vara i hamn bara ett par timmar innan transferfönstret stängde och nästan alla trodde att målvakten skulle återvända till den spanska huvudstaden för att skriva på för Santiago Bernabéu-klubben, men så blev det inte.

Det råder fortfarande delade meningar om vems fel det var men när papperna om övergången skulle skickas in gjordes det hela två minuter försent vilket gjorde att övergången aldrig kunde genomföras. Vissa menar det var ett fulspel från United och Louis van Gaals sida medan andra skyller på Real Madrid.

Spelaren själv intervjuades av Viasat Sport och väl där berättade han om han aldrig krävde att skriva på ett nytt kontrakt för att stanna i Old Trafford-klubben.

– Jag behövde ingen extra utmaning och det var inte heller det som jag var ute efter. Klubben har alltid behandlat mig väl, jag är väldigt lycklig i United och jag är säker på att vi kommer att vinna många titlar här under de kommande åren, säger 24-åringen som tidigare spelat i Atlético Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply