Simon Mignolet påväg till Olympique Marseille?

Simon Mignolet påväg till Olympique Marseille?

Liverpool-målvakten kan lämna Anfield

Det har under en längre tid talats om att Liverpool-målvakten Simon Mignolet kan lämna klubben, då målvakten inte har presterat särskilt jämnt under den gångna säsongen, och en klubb intresserad rapporteras vara Olympique Marseille.

Det ser ut som att Liverpools målvakt Simon Mignolet kan komma att lämna klubben och Pools lönelista efter fyra säsonger på Anfield. Det har talats om en möjlig flytt för belgaren under en längre tid, men inget konkret har uppenbarat sig och Mignolet har jobbat sig tillbaka in i Liverpools startelva, efter ankomsten av Loris Karius. Nu skriver mediet TMW att Mignolet kan vara på väg till Olympique Marseille i franska Ligue 1.

För närvarande står Yohann Pele i mål för den franska klubben, men den blivande 35-åringen ser inte ut att få vara förstemålvakt mycket längre till. Det har talats om att l’OM varit intresserade av att värva Sportings målvakt Rui Patricio, men den portugisiske målvakten har många klubbar som jagar honom och Marseille har varit tvungna att identifiera andra alternativ.

Det är här som de har funnit Mignolet, som länge har hängt löst i klubben, och Liverpools tränare Jürgen Klopp som med värvningen av Karius i somras tydligt visade sina intentioner för framtiden, och i de framtida planerna ser det inte ut som att Mignolet är särskilt närvarande.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply