Manchester United håller ett nära öga på Mesut Özil och Alex Oxlade-Chamberlain

Manchester United håller ett nära öga på Mesut Özil och Alex Oxlade-Chamberlain
bet365

Mourinho vill förstärka sitt mittfält

Arsenals mittfältsmotor Mesut Özil och Alex Oxlade-Chamberlain sägs båda vara av intresse för Manchester United och tränare José Mourinho, som behöver förstärka sitt mittfält till sommaren.

Manchester United rapporteras ha intresse av de två Arsenal-mittfältarna Mesut Özil och Alex Oxlade-Chamberlain, detta rapporterar mediet Goal. Enligt uppgifter skall Manchester United och tränare José Mourinho vara på jakt efter förstärkningar till mittfältet, efter att ha fått bevis på att de har ett svagt mittfält när en eller två spelare faller ur elvan, och Mourinho vill nu rätta till detta till sommaren.

Båda Arsenal-stjärnorna, Özil och Oxlade-Chamberlain, har kopplats ihop med flyttar det senaste. Özil har ännu inte fått förlängt sitt kontrakt med klubben, då förhandlingarna inte går framåt, och med bara ett år kvar på Arsenals lönelista, kan Arsenal välja att sälja playmakern istället för att riskera att förlora pengar på honom. Oxlade-Chamberlain har varit i klubben i sex år, men har inte fått särskilt mycket speltid och har enbart bidragit med tre mål under de två senaste säsongerna. Detta har lett till att mittfältaren så långsamt har tröttnat, och är beredd på att se om gräset är grönare någon annanstans. Dessutom har 23-åringen inte fått något erbjudande om en kontraktsförlängning.

Mourinho har försökt att värva Oxlade-Chamberlain innan, i den deal som tog Petr Cech från Stamford Bridge till Emirates stadium, men affären föll då igenom. Sedan tidigare är det känt att United är intresserade, så även Liverpool, Sevilla och Valencia.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply