Leicester vill värva Lucas Perez

Leicester vill värva Lucas Perez

Engelska mästarna jagar Deportivo La Corunas forward

Enligt The Guardian vill Leicester värva Lucas Perez från Deportivo La Coruna.

Leicesters otroliga säsong slutade med att laget tog hem den engelska ligan. Nu börjar klubben förbereda sig för nästa säsong, där man för första gången kommer att spela i Champions League. För att vara så förberedda som möjligt vill klubbledningen ta in ett antal spelare för att göra spelartruppen slagkraftig. Bland annat har det hävdats att Leicester City vill värva William Carvalho och att Leicester vill värva Andreas Pereira från Manchester United. Nu har ett nytt rykte om ett potentiellt nyförvärv uppstått.

Den här gången kommer ryktet från Spanien, och spelaren det handlar om är Lucas Perez. Enligt The Guardian är Leicester intresserade av att värva anfallaren och locka honom att flytta från Deportivo La Coruna. De engelska mästarna vill värva spelaren då man tror att han skulle fungera som ett bra komplement till Jamie Vardy och dessutom göra konkurrensen större bland lagets övriga anfallare.

Perez har haft en imponerande säsong i La Liga och har gjort 17 mål. Hela hans lag har gjort 45 mål totalt, vilket innebär att Perez har stått för över en tredjedel av målproduktionen i Deportivo det här ligaåret.

Förutom Perez är Leicester även sugna på att värva en annan spelare från den spanska ligan. Det sägs att klubben redan har kommit långt i sina förhandlingar med Sporting GijonLuis Hernandez i hopp om att få mittbacken att flytta till Premier LeagueHernandez kontrakt med Gijon går ut efter den här säsongen och därför tror man att en transfer är mycket möjlig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365