bet365

Leicester vill värva Andreas Pereira från Manchester United

Leicester vill värva Andreas Pereira från Manchester United

Pereira sägs vara frustrerad i United

Leicester City har börjat blicka framåt mot sommarens transferfönster och de har funnit en potentiell värvning i Manchester Uniteds unge mittfältare Andreas Pereira.

Leicester City ligger på en försteplats i Premier League med fem poäng i ryggen ner till tabelltvåan Tottenham Hotspur inför de fyra sista matcherna för den här säsongen. Även dem har nu börjat vända blickarna mot sommarens kommande transferfönster och vad som kan tänkas hända där. Daily Star skriver att den engelska klubben är väldigt intresserade av Manchester Uniteds unge brasilianske mittfältare Andreas Pereira.

Pereira har varit hos Manchester United sedan han var 15 år gammal och tjänar ca 15 000 pund i veckan, men är frustrerad på den uteblivna speltiden i klubben och i seniorlaget. 20 åringen hoppas kunna få vara en del av Brasiliens trupp som spelar OS i Rio till sommaren och vill ha en möjlighet att få spela mer konsekvent. Han var en startspelare i Uniteds titelvinnande U21 lag. Premier Leagueledarna värvade även mittfältarna Danny Drinkwater och Matty James från Old Trafford 2012 och vill nu göra en liknande kupp med Pereira. Leicester lade ett bud på brasilianaren, en lånedeal, redan i januaris transferfönster – något som ej gick igenom men the Foxes är nu beredda att göra ett nytt försök. Denna gång kommer de att försöka sig på en permanent deal om United skulle utesluta ett lån.

Pereira är född i Belgien men med en brasiliansk pappa, vilket gör honom kvalificerad att spela för båda länderna. Pereira började i Belgiens U15-, U16- och U17lag men kom sedan fram till att han hellre ville spela för Brasilien och fick även en uppkallning till Brasiliens U20- samt U23lag, där han numera är aktuell.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365