Morgan Schneiderlin nära flytt till ligakonkurrenten Everton

Morgan Schneiderlin nära flytt till ligakonkurrenten Everton

Manchester Uniteds Morgan Schneiderlin kan vara på väg att lämna för konkurrent

Morgan Schneiderlin har haft det kämpigt i Manchester United sedan José Mourinhos ankomst. Men nu ser mittfältaren ut att flytta 5 mil västerut till Everton och Goodison Park.

Sedan sin stora övergång till Manchester United förra sommaren har den defensive mittfältaren Morgan Schneiderlin haft svårt att göra några större intryck i klubben. Under sin första säsong på Old Trafford var han så gott som ordinarie i Louis van Gaals riskminimerande spelsystem, men sedan Mourinho anslöt till klubben så har det under hösten endast blivit 11 minuter för den 27-årige fransmannen.

Det har sedan en tid tillbaka ryktats om att Everton skall vara intresserade men nu verkar det som att det är mer än bara rykten. Tränaren Ronald Koeman har tidigare bekräftat att man visat intresse för klubbkamraten Memphis Depay, men på en presskonferens nyligen var den holländske tränaren fåordig. ”Alla här inne känner till min åsikt, och de känner även till sportchefens åsikt. Vi får se vad som händer”.

Vi har tidigare skrivit att West Bromwich lagt ett bud på mittfältaren men nu verkar det som att Everton ligger närmast en affär. Twitterkontot TransferRelated rapporterade så sent som idag om att källor inom Everton känner sig mer och mer säkra på att Schneiderlin snart kommer att ansluta till klubben.

Vill förstärka efter svag höst

Everton hade inför säsongen som mål att slåss om Europacupplatserna, men efter en fin start på säsongen så har man halkat efter och Koeman verkar nu söka efter förstärkningar på flera håll. Förutom Schneierlin och Depay har det viskats om Manolo Gabbiadini, José Fonte, samt Swanseas isländske stjärna Gylfi Sigurdsson.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply