Ajax ansluter i jakten på Evertons Deulofeu

Ajax ansluter till jakten på Evertons Deulofeu

Yttern är osams med tränare Koeman

Ännu en klubb har anslutit sig i jakten på Evertons ytter Gerard Deulofeu, som ser allt troligare ut att lämna klubben efter bråk med tränare Ronald Koeman, och det är holländska Ajax som ansluter till Milans intresseklubb.

För varje dag som går ser det mer och mer troligt ut att Evertons unge ytter Gerard Deulofeu kommer att lämna Merseyside-klubben. Den spanske yttern, som kom till Everton 2015 från FC Barcelona för 6 miljoner euro, har inte riktigt levt upp till de förväntningar som funnits på honom, och den 22-årige mittfältaren har fått allt mindre och mindre speltid. I början av säsongen såg han i alla fall planen med jämna mellanrum men sedan den 13 december har han fått sitta på bänken två gånger och övriga matcher har han inte ens blivit uttagen till truppen.

Den engelska tidningen The Mirror skriver nu att Deulofeu och Evertons tränare Ronald Koeman skall ha bråkat, och intressenter för yttern har nu börjat trilla in. Sedan tidigare har det uppgivits att AC Milan är väldigt intresserade av att värva honom, men en lånedeal avböjdes från den engelska klubbens håll. Detta har fått Milan frustrerade men de lovar att de inte kommer ge upp.

Samtidigt har en stark utmanare, utöver Middlesbrough, dykt upp för Milan, då holländska Ajax skall ha gett sig in i leken. Ajax, kända för att kunna utveckla unga talanger, skall också ha ett stort intresse av yttern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365