Ryktet: United förlänger med Zlatan

Ryktet: United förlänger med Zlatan
bet365

Vill behålla anfallaren ytterligare två år

Manchester United uppges vara redo att aktivera en klausul i Zlatan Ibrahimovics kontrakt som kommer att hålla kvar anfallaren ytterligare ett år och skall även vilja erbjuda den svenske anfallaren ett kontrakt för ännu ett år, till 2019.

Zlatan Ibrahimovic har överbevisat sina kritiker och har gjort en riktigt bra första del av säsongen i engelska Premier League tillsammans med Manchester United, och han ligger delad topp i skytteligan tillsammans med Diego Costa och Alexis Sanchez. Det var det ingen som trodde i somras när svensken meddelade att han skulle lämna Paris Saint-Germain, efter fyra fantastiska och effektiva år i den franska huvudstaden, där han slog målrekord. Trots att anfallaren numera är 35 år gammal slår han fortfarande en hel del rekord och är i bättre form än många yngre anfallare i Premier League.

Nu uppger Goal att Manchester United, med José Mourinho i spetsen, skall vara beredda att erbjuda svensken ett nytt kontrakt. Utöver det faktum att de vill utnyttja en klausul i svenskens kontrakt, som förlänger hans kontrakt med ett år, vill de skriva ett nytt kontrakt på ytterligare ett år, till 2019, vilket innebär att anfallaren är hela 37 år gammal när kontraktet går ut.

Ibrahimovic har redan hunnit göra 19 mål i alla turneringar för United sedan han i somras kom till Old Trafford på en bosmanvärvning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365