Uppgifter: Jiloan Hamad återvänder till Malmö FF

Uppgifter: Jiloan Hamad återvänder till Malmö FF

Efter att hans tyska kontrakt gått ut

Jiloan Hamad, som för tre år sedan valde att lämna Malmö FF för TSG Hoffenheim på en bosmanvärvning, kan nu komma att återvända till klubben där han fick vara med och vinna samt leda sitt lag till SM-guld.

För tre år sedan stod det klart att Jiloan Hamad lämnade Malmö FF, efter fem mycket framgångsrika år i klubben där han vunnit två SM-guld, varav ett som lagkapten för laget, samt en Svenska Supercupen-vinst. Han valde då att gå som bosman till tyska Bundesliga-klubben TSG Hoffenheim, och skrev på ett kontrakt till juni 2017. Nu ser det ut som att han komma att göra samma flytt igen, fast åt andra hållet.

Enligt det tyska mediet Kicker så skall Hamad ha ögonen på en flytt tillbaka till Malmö till sommaren. Den svenske mittfältaren har redan gjort klart att han inte kommer att fortsätta tillsammans med den tyska klubben, vilket har öppnat upp för spekulationer kring vart mittfältaren kan hamna. Det tyska mediet skriver vidare att en flytt skulle kunna ske redan nu i vinter, då det skall vara okej för Hamad att gå till Malmö som bosman.

Efter tre år med Hoffenheim så ser det ut som att 15 matcher och ett mål är vad det stannar på för Hamads del. Efter hård konkurrens i laget, tillsammans med en hel del otur med skador, kan Hamad tänkas dra sig tillbaka i en välbekant miljö och börja bygga upp sin spelform igen.

Under de senaste dagarna har turerna kring Hamads återkomst gått fram och tillbaka och det återstår att se om han återvänder till Allsvenskan 2017 och blir en av Malmö FFs bäst betalda spelare och även en av de bäst betalda i Allsvenskan.

Malmö FF drar igång Allsvenskan med att möta IFK Göteborg i den första omgången som spelas 1 april.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply