Arsenal vill behålla Özil och Sanchez – förlänger med Wenger?

Så ska Arsenal behålla sina superstjärnor

Mesut Özil och Alexis Sanchez är på väg bort från klubben, enligt rykten. Då tänker Arsenal förlänga med tränaren Arsene Wenger i en sista chansning för att försöka behålla kuggarna i laget.

Ryktena har varit igång länge. Även om Mesut Özil varit redo att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal sedan i somras har det aldrig blivit av, något som fått Arsenal-fansen att misstänka det värsta – spelaren kan komma att lämna klubben till sommaren. Själv har den tyske stjärnan sagt att han vill att Arsene Wenger ska stanna i klubben för att han själv ska skriva på ett nytt kontrakt.

Det har dock inte Arsenal velat göra än. Trots att den franske tränaren funnits i klubben sedan 1996 har det funnits en del skepticism mot Wenger då titlarna uteblivit de senaste åren. Framför allt då Arsenal nu för tiden aldrig är med och slåss om de stora titlarna som i Premier League och Champions League.

Kan bli sista chansen

Det tar som sagt emot Arsenal-ledningen att förlänga, men nu verkar det vara den sista utvägen. Förlorar Arsenal både Alexis Sanchez och Mesut Özil kommer troligtvis Wenger lämna snart och även andra viktiga spelare och pjäser i laget. Det gör i sin tur att Arsenal måste börja om på nytt, något dock vissa fans krävs.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply