bet365

Arsenal in i kampen om Jose Gimenez?

Uruguayanen intressant för London-klubben

Real Madrid, Manchester United och Paris Saint-German är redan intresserade av mittbacken, och nu ansluter sig även Arsenal till storklubbar som vill värva Jose Gimenez.

Han bildar tillsammans med landsmannen Diego Godin ett av Fotbollseuropas mest svårforcerade mittlås. Sedan han anslöt sig till klubben 2013 från uruguayanska Danubio har Gimenez fått mer speltid för varje säsong och nu klassas han som en av ligans och Europas bästa försvarare, trots sina ringa ålder.

21-årigen har förvisso dragits med skadeproblem under början av säsongen men det har inte stoppat storklubbarna från att vilja värva honom. Real Madrid har redan sedan ankomsten till Vicente Calderon haft ögonen på den uruguayanske landslagsspelaren, men det finns fler klubbar som visat intresse.

Arsenal senaste storklubben

Tidigare har även franska Paris Saint-German uttryckt sin vilja att värva honom och även Manchester United ska ha honom högst upp på klubbens önskelista.  Senast in bland storklubbarna att vilja signera mittbacken är Arsenal. London-klubben, som släppt in tio mål på lika många matcher i Premier League, sägs vara intresserade av att förstärkning på mittbackssidan.

Uruguayanen har just nu 20 månader kvar på kontraktet och källor från Atlético Madrid utesluter en övergång redan i januari, däremot finns det möjligheter att värva försvararen till sommaren. Dock skulle prislappen bli hög eftersom Gimenez har en utköpsklausul på nästan 600 miljoner kronor.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply