Cristiano Ronaldo skriver nytt kontrakt i veckan

bet365
Cristiano Ronaldo skriver nytt kontrakt i veckan

Kontraktet sträcker sig över fem år

Cristiano Ronaldo sägs vara beredd att skriva under ett nytt kontrakt med Real Madrid, ett som kommer att gälla till den 30 juni 2021 när anfallaren är 36 år gammal och kommer att behålla honom som klubbens högst avlönade spelare.

Det har länge talats om att Cristiano Ronaldo kan komma att förlänga med huvudstadsklubben Real Madrid, men det har länge varit bara just snack och ingenting har hänt. Men nu har klubben kommit igång och börjat förlänga med sina andra stora stjärnor som Toni Kroos, Luka Modric och Gareth Bale och det sägs att Ronaldo står näst på tur.

Enligt den spanska tidningen Marca så kommer Ronaldo att skriva på ett nytt kontrakt med Los Merengues i den kommande veckan och det kommer att handla om ett kontrakt i klubben som sträcker sig till den 30 juni 2021, då anfallaren kommer att vara 36 år gammal. Det sägs dock vara längden på kontraktet som är det som skulle kunna komma att diskuteras igen, då alla andra aspekter av kontraktet sägs vara färdiga. Kontraktet sägs vara färdigt att skrivas under inom ett par dagar då spelarens agent Jorge Mendes träffar Madrids direktör Jose Angel Sanchez.

Den portugisiske anfallaren kommer att förbli den bäst betalde spelaren i laget, något som ingen direktör eller spelare sägs ha några tankar om utan det är accepterat i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply