bet365

Dödlig gangster såg matchen mellan Liverpool och Bournemouth

Stephen ”The Devil” French var på plats på Anfield igår

En av Englands mest ökända brottslingar heter Stephen ”The Devil” French. Han var på plats när Liverpool slog Bournemouth under onsdagskvällen och frågan är vad han egentligen gjorde där?

Stephen French, även kallad The Devil, är en av Englands mest ökända brottslingar. Han har haft stora framgångar inom den illegala droghandeln och är mest känd för att både ha utpressat och torterat olika knarklangare för att själv tjäna pengar. Så sent som 2013 dömdes han till tre års fängelse för misshandel av en affärsman i Liverpool, men han kom ut tidigare på grund av bra beteende.

Det var en kamera i matchen mellan Liverpool och Bournemouth som fångade upp French sittande i en vip-lounge på Anfield, precis bredvid Mamadou Sakho och Christian Benteke.  Det står inte klart varför French var på plats och såg matchen i ligacupen, men det var flera som både var konfunderade och upprörda.
– Min 14-årige son är på matchen och där sitter Stephen French som påstår att ett halvdussin människor vill döda honom. Vad händer om någon försöker där? Jag tycker det är avskyvärt att han tillåts sitta där, sade en person som ville vara anonym till Liverpool Echo.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply