bet365

Lottningen till kvartsfinalerna i engelska ligacupen 2015/2016

Engelska Ligacupen är inne i kvartsfinal och såhär lottades lagen

Det var två stora skrällar i ligacupens åttondelsfinaler då Sheffield Wednesday slog ut Arsenal och Middlesbrough besegrade Manchester United. Nu är vi framme i Engelska Ligacupens kvartsfinaler och dessa lottades under onsdagskvällen.

Ligacupen brukar vara en turnering där de stora lagen släpper fram yngre förmågor och ger dem chansen att visa upp sig i A-laget. Även om det konceptet har minskat något med åren så spelar topplagen i Premier League sällan med sina bästa lag. Därför är chansen oftast bra för mindre lag att ta sig långt i turneringen och eventuellt nå finalen på Wembley. Vem minns inte Bradfords magiska resa till finalen 2013?

I årets upplaga åkte tre storlag ut redan i åttondelsfinalerna. Manchester United och Arsenal åkte ut mot två lag från Championship samtidigt som  Chelsea förlorade straffläggningen mot Stoke. Därför har lag som Southampton, Everton och Liverpool en oerhört stor chans att kamma hem titeln, även om Manchester City är storfavoriter.

Engelska Ligacupens kvartsfinaler 2015

Nu är i alla fall kvartsfinalerna till Engelska Ligacupen lottade och såhär ser dessa ut:

  • Middlesbrough-Everton
  • Southampton-Liverpool
  • Stoke-Sheffield Wednesday
  • Manchester City-Hull

Matcherna kommer spelas den 1:a och 2:a december bekräftar ligacupens officiella hemsida. Det är åter igen enkelmöte i kvartsfinalerna, men i semifinalerna är det dubbelmöte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply