Cuadrado har landat i Italien – klar inom kort

Juan Cuadrado kommer skriva på för Juventus inom kort

Det fanns knappt någon plats för Juan Cuadrado i Chelsea före man värvade Pedro, och då är det inte konstigt att han har en ännu mindre status i klubben nu. Han kommer dock återvända till Italien och skriva på för Juventus troligtvis under tisdagen.

Juan Cuadrado var en av vinterns absolut största värvningar. Colombianen köptes av Chelsea från Fiorentina för närmre 300 miljoner kronor och Chelsea hade stora förhoppningar att Cuadrado skulle göra högerkanten till sin, likt Eden Hazard gjort vänsterkanten till sin.

Det blev bara 13 matcher för Cuadrado i Premier League, varav de flesta var kortare inhopp. Det stod klart att Cuadrado skulle säljas så fort en ny ytter blev klar för Chelsea och Pedro blev klar för klubben förra veckan. Redan nu är Cuadrado på plats i Italien för att skriva på för storklubben Juventus.

Överlycklig över sin återkomst

27-åringen spenderade sex år i Italien och hade framstående roller i både Udinese, Lecce och Fiorentina. Att han skriver på för Juventus kommer snart att verkställas, det bekräftar BBC Sports och flera italienska medier. I ett videoklipp på Romeo Agrestis Facebooksida, en journalist från Goal, ses Cuadrado kliva ur flygplanet efter att ha landat i Turin.
– Juventus är ett fantastiskt lag och ett av de bästa i Europa. Vi har allting som krävs för att vinna Scudetton och vi hoppas att vi kan försvara titeln, säger Cuadrado till fansen som mötte honom på flygplatsen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply