Uppgifter: Aston Villa förhandlar med Roma-mittfältare

bet365

Adem Ljajic närmar sig Aston Villa

Aston Villa har inför årets Premier League-säsong satsat på att värva spelare utanför Storbritannien. Bara dagar innan transferfönstret stänger kan man nu återigen vara på gång med ett nyförvärv som numera spelar utanför de brittiska öarna. Italiensk media uppger att Romas mittfältare, Adem Ljajic, närmar sig en flytt till England och Aston Villa.

Adem Ljajic har hunnit att fylla 23 år och har trots sin ringa ålder redan hunnit med en hel del i sin karriär. Den offensive mittfältaren fostrades i Partizan Belgrad och var under sommaren 2009 nära en flytt till självaste Manchester United. Men serben valde att stanna i hemlandet ytterligare ett år innan flytten till sist bar av till Fiorentina.

Efter 76 ligaframträdanden hos ”Viola” värvades Ljajic under 2013 av den italienska huvudstadsklubben Roma. Adem Ljajic har varit en viktig spelare offensivt under sin tid i Roma men har på sistone haft svårt att ta en plats i startelvan, vilket har inneburit ett flertal lag som blivit intresserade av att värva den kreative mittfältaren.

Nu kan en ny klubbadress för Ljajic vara nära.

Förhandlar med Aston Villa

Italienska medier i form av Sky Italia uppger under tisdagen att Romas direktör, Walter Sabatini, för tillfället är i England för att förhandla med Aston Villa gällande Adem Ljajic. Serie A-klubben, som har värvat både Edin Dzeko och Antonio Rudiger den senaste tiden, vill sälja Ljajic för att få en mer stabil budget.

Enligt Sky Italia har Aston Villa och Sabatini kommit en bra bit på vägen i förhandlingarna och ett avtal sägs kunna bli klart i slutet på veckan.

Stor spelaromsättning i klubben

Aston Villa har haft en stor spelaromsättning inför säsongen 2015/2016. Vitala spelare som Fabian Delph och Christian Benteke har lämnat och samtidigt har klubben värvat en intressant trio som alla har förnamnet Jordan, nämligen Amavi, Veretout och Ayew.

Tränaren Tim Sherwood har hittills under säsongen lett sitt lag till en seger av tre möjliga och ikväll tar Aston Villa emot Notts County på Villa Park då det vankas Ligacupen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply