Berlusconi stoppar Soriano-affär – sista storbud på Witsel

Milan blickar mot belgaren igen

Milans president Silvio Berlusconi nekar en värvning av Sampdorias Roberto Soriano. Samtidigt säger rapporter att ett sista bud på 30 miljoner euro ska läggas på den belgiske mittfältaren Axel Witsel.

Den italienska storklubben Milan är ännu inte färdiga på transfermarknaden. I samma stund som Mario Balotelli slutför återkomsten till Rossoneri på lån från Liverpool, pågår jakten på förstärkning till mittfältet för Milano-klubben. Nu kan helgens dystra 2-0-förlust i Florens mot Fiorentina också sätta färg på den sista veckans aktivitet på marknaden.

Rasande Berlusconi stoppar Soriano

Corriere della Sera rapporterar idag att ett nytt möte med Sampdoria gällande Roberto Soriano var inplanerat för Milan, men att president Silvio Berlusconi tagit saken i egna händer och stoppat förhandlingarna. Detta som ett resultat över bossens besvikelse efter premiärförlusten för storklubben, som den här sommaren spenderat 83 miljoner euro på värvningar.

Nytt bud redo för Witsel

Idag har däremot även uppgifter kommit från Calciomercato.com som pekar mot att ett nytt försök att värva belgaren Axel Witsel lurar i vassen. Enligt den italienska sajtens uppgifter kommer Rossoneri lägga ett sista bud värt 30 miljoner euro på mittfältaren, vilket är ett förbättrat erbjudande från föregående på 25 miljoner euro plus bonusar.

Spelaren uppges också vara överens med Milano-klubben redan, men Zenits pris för en försäljning är sedan tidigare rapporter på 35 miljoner euro plus bonusar.

Honda ej till salu

Därtill kommer även rapporter idag med ämnet Milan, från italienska tabloiden Corriere dello Sport som säger att Keisuke Honda ej är till försäljning. Både Everton och Tottenham har sagts vilja värva den japanske landslagsmannen, men intentionerna för tillfället är att klubbens nummer tio kommer spela vidare på San Siro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply