Chelseas nyförvärv Pedro: ”Svårt att anpassa mig”

Pedro Rodríguez om flytten från FC Barcelona till Chelsea

Inför säsongen flyttade den spanske landslagsanfallaren Pedro från FC Barcelona och skrev på för Chelsea, en flytt som inte varit lätt för honom vilket han äver säger enligt Goal.com.

Chelsea har denna säsong inte visat alls några tecken på att man är samma lag från förra säsongen. För tillfället ligger man på elfte plats med elva poäng efter nio omgångar då man slog Aston Villa med 2-0 i helgen. En spelare som anslöt inför säsongen är kanariern Pedro Rodríguez och efter mål i debuten har det gått desto sämre för spelaren som berättade om sin första tid i Chelsea, detta enligt Goal.com

– Det är svårt. Det är väldigt annorlunda jämfört med vad jag är van vid (Barcelona). Men bitvis integrerar jag mig mer, anpassar mig till mina lagkamrater och laget och det är det viktigaste, ska 28-åringen ha sagt enligt siten.

– Allt är annorlunda, väldigt annorlunda till fotbollen jag är van vid, fortsätter Pedro

Inte vad han förväntat sig

Pedro lämnade ett Barcelona som vunnit La Liga, Champions League och Copa del Rey under samma säsong efter brist på speltid, något som han hade blivit lovad av Jose Mourinho. I somras flyttade han till den engelska huvudstaden men The Blues har inte nått upp till samma form som förra säsongen, vilket även har påverkat spelaren.

I somras betalade Chelsea 21.4 miljoner pund för ytterforwarden som då skrev på ett fyraårskontrakt.FOT

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply