Chelsea vill värva Vitolo från Sevilla

Vitolo på Chelseas radar i sommar

Anfallaren, som ser ut att vara mer eller mindre klar för Atlético Madrid jagas av Chelsea som vill betala Vitolos klausul på 40 miljoner euro.

Vitolo såg ut att vara så gott som klar för en flytt till Atlético Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har ett registreringsförbud hängande över sig men då det är tänkt att Vitolo tillbringar hösten i Las Palmas sägs parterna vara överens. Atlético var villiga att betala spelarens utköpsklausul på 40 miljoner euro samtidigt som man var överens med spelaren om det personliga kontraktet. Nu kan det dock hända annat.

Enligt brittisk press sägs nämligen Chelsea ha lagt sig in i jakten på spelaren och även engelsmännen är villiga att betala vad som krävs för att värva spelaren som den gångna säsongen spelade sin fotboll i Sevilla. Chelsea ska inte vara helt nöjda med hur Atlético Madrid och Diego Costa skött spelarens potentiella övergång tillbaka till Spanien och därför ska Conte och Chelseas klubbledning ”ta revansch” och värva Vitolo. 27-åringen är en spelare som Conte sägs gilla väldigt mycket och italienaren är villig att ge Vitolo en viktig roll på Stamford Bridge under den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor 2017

”Sevilla vill inte sälja Vitolo”

Flera av Europas största lag är ute efter att jaga Vitolo, men spelarens nuvarande klubb Sevilla är inte speciellt intresserade av att släppa sin stjärna. Klubbens president José Castro har vid flera tillfällen sagt att man inte har någon som helst intention att släppa spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

Chelsea vill värva Vitolo från Sevilla

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply