Efter Salah – nu vill Liverpool värva Kylian Mbappe

bet365
Efter Salah - nu vill Liverpool värva Kylian Mbappe

Liverpool vill ge sig på nästa stora stjärnvärvning

Efter en minst sagt lyckad säsong i Monaco den här säsongen är det inte särskilt konstigt att många av de stora klubbarna ute i Europa är intresserade av att värva Kylian Mbappe. En av de som verkar allra mest benägna att signera spelare är Liverpool.

Efter att Kylian Mbappe varit en stor faktor till att Monaco vunnit sin första Ligue 1-titel på många år samtidigt som de avancerade hela vägen till semifinal i Champions League så är det inte direkt oväntat att den blott 18-årige anfallaren är eftertraktad.

Då den franskfödde anfallaren både gjort många mål och assist, och lyckats hålla uppe formen över hela säsongen, är han ett riktigt framtidsnamn.

Liverpool vill värva nästa stora stjärna

SE ÄVEN: Det tjänar världsstjärnorna i Liverpool

Nu ryktas det från engelskt håll att att Liverpool vill värva sin nästa stora stjärna, och det i dubbel bemärkelse. För först och främst ser Mbappe ut att bli en av de större namnen i framtidens fotboll, samtidigt som The Reds nu är sugen på flera stora namn till truppen.

För redan sedan tidigare har Premier League-laget värvat in en viss Salah, en spelare som är ett riktigt stort namn att få in. Nu hoppas alltså att Monacos Mbappe blir nästa. Dock är engelsk media osäker på hur intresserad anfallaren är av att gå till Premier League just nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365