bet365

Barcelona redo att lägga monsterbud på Marco Verratti

Barcelona redo att lägga monsterbud på Marco Verratti

Spansk media bekräftar: Barca tänker lägga officiellt bud på PSG-stjärnan

Det har ryktats fram och tillbaka om Paris Saint-German-stjärnans framtid i klubben. Många har kopplat honom till Barcelona, och nu verkar det spekulanter ha fått rätt. För enligt den Barcelona-baserade tidningen AS ska nu den katalanska storklubben förberedda ett riktigt stort bud på mittfältaren i Paris-laget.

Ryktena har fortlöpt under en längre tid men det såg trots allt ut som att Marco Verratti skulle stanna i Paris Saint-German. Den franska storklubben gick väldigt bra i framför allt Europa-spelet, och i Champions League hade man skaffat sig en position som nästan gjorde klubben till favoriter att vinna hela turneringen.

Ligue 1-laget hade nämligen gjort 4-0 på Barca efter det första mötet i Paris, och baserat på Verrattis uttalanden i media skulle han komma att stanna i klubben.

Nu kan Verratti gå till Barcelona

Men så kom en vändning som världen aldrig skådat förut, åtminstone inte i Champions League-sammanhang. Barcelona vände nämligen 4-0 till en 6-1-seger hemma på Camp Nou, med bland annat tre mål under de sista spelminuterna, vilket gav italienaren och det franska laget ett respass hur turneringen.

Nu väntas alltså Marco Verratti skriva på för Barcelona, som slutade två i La Liga den här säsongen. Enligt den spanska tidningen AS ska Barca nu förberedda ett officiellt bud på den italienska landslagsmannen, där La Liga-jätten – som vill ersätta Andres Iniesta – kommer att betala 800 miljoner konor. Det här är något som PSG kan acceptera då de tidigare sagt att de inte är beredda på att släppa sin mittfältsstjärna för under 700 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365