Anton Tinnerholm: ”Går ut för att vinna”

bet365

Malmö FFs Anton Tinnerholm utesluter läggmatch

Säger till Sydsvenskan under fredagen att Malmö kommer gå ut och gör allt för att vinna då man kan nå fjärde plats, vilket kan innebära Europa League-kval.

Efter två raka SM-guld för Malmö FF har man inte varit riktigt lika jämna denna säsong och med en omgång kvar vill man säkra fjärdeplatsen, men det blir ingen lätt uppgift. På lördagsförmiddagen tar Anton Tinnerholm och hans Malmö FF emot guldjagande IFK Norrköping och östgöten som tidigare spelat i lokalrivalen Åtvidaberg säger att han vill ha revansch.

– Så har det alltid varit, men jag har haft svårt för dem när jag spelade i Åtvid och det gick inte så bra senast vi mötte dem heller så vi har lite revansch att utkräva, säger han.

24-åringen fick även kommentera IFK Göteborg och AIKs spekulationer om att MFF hellre ser IFK Norrköping som vinnare än Göteborslaget.

 

– Diskussionen är löjlig. Det är klart vi går ut för att vinna matchen, säger Anton Tinnerholm, som vägrar uttala sig om vem han helst vill se som svensk mästare.

– Det är inget jag vill kommentera. Det skulle bara skapa en massa diskussioner.

Anfallsstjärnan skadad

I säsongens sista ligamatch för skåningarna klara sig utan lagets serbiske anfallare, Nikola Djurdjic då han drabbats av en skada och inte finns med i truppen.

 

– Han har för mycket smärtor och lider mycket av det, konstaterade Åge Hareide efter fredagens träning.

Mittbacken Kari Arnason finns med i truppen, men har inte gått för fullt under veckans träningar.

– Det är bara bra om han får matchning. Han är mittback och löper inte så mycket, sa Åge Hareide om islänningens fysiska status.

 

Potentiell startelva för MFF i lördagens match:

Johan Wiland – Anton Tinnerholm, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Pa Konatae – Vladimir Rodic, Erdal Rakip, Enock Kofi Adu, Jo Inge Berget – Magnus Wolff Eikrem – Markus Rosenberg.

 

Källa: Sydsvenskan.se

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply