bet365

Officiellt: Domarna som ska döma guldstriden

De ska döma Allsvenskans avgörande matcher

Det blir Jonas Eriksson och Markus Strömbergsson som får lov av döma de två mest spännande matcherna i Allsvenskans allra sista omgång på lördag, då Norrköping möter Malmö och Göteborg gästas av Kalmar.

Det är nu klart vilka som får hålla i piporna när Allsvenskans allra sista omgång skall avgöras på lördag. Det är Jonas Eriksson och Markus Strömbergsson som fått uppdragen att döma matcherna som kommer avgöra vem som tar hem SM-guldet 2015, enligt Aftonbladet. Eriksson kommer blåsa av matchen i Malmö mellan IFK Norrköping och Malmö FF. Strömbergsson håller ställningarna på Gamla Ullevi när IFK Göteborg tar emot Kalmar FF.

Markus Strömbergsson har dömd det blåvita Göteborgslaget tre gånger på Gamla Ullevi under 2015 och alla matcher har slutat med vinst för Göteborgs del: Åtvidaberg (1-0), Falkenberg (2-1) och Örebro (6-0). Så det är kanske inte så underligt att Blåvitt har bra minnen av domaren.

Visat rött 4 gånger

Jonas Eriksson blir huvuddomaren i mötet mellan ligaettan IFK Norrköping som åker ner till Swedbank Stadion för att tampas med tabellfyran Malmö FF. Eriksson har bara dömt Norrköping en gång den gångna säsongen men det är en positiv minnesbild då Janne Anderssons lag kom iväg med en 3-1 vinst.

Strömbergsson är en av de domare som har flest röda kort på sitt konto under säsongen som varit, det har blivit 4 stycken visade på 18 matcher. För Erikssons del ligger siffran på 2 stycken på 15 matcher.

Den allra sista omgången av Allsvenskan för den här säsongen sparkar igång klockan 13.00 på lördag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply