Sveriges spelschema Fotbolls EM 2022 – Sveriges matcher i Dam-EM fotboll 2022 slutspel!

Sveriges spelschema Fotbolls EM 2021 - EM slutspel 2021

Sverige Spelschema EM 2022 –  Sveriges alla matcher fotbolls EM 2022!

Sveriges spelschema fotbolls EM 2022? Sveriges spelschema i EM 2022? När spelar Sverige nästa match i fotboll EM 2022? När går Sveriges matcher i fotbolls EM 2022? Sverige lyckades ta sig till EM i fotboll 2022 och lottades in i Grupp C. Sveriges spelschema i turneringen blev fastlagd. Totalt kommer Blågult att spela tre gruppspelsmatcher mot Nederländerna, Schweiz och Portugal.

Sverige inleder Fotbolls-EM 2022 mot de regerande mästarna Nederländerna i Sheffield! Ifall Sverige lyckas ta med sig poäng från denna match så lär självsäkerheten bli optimal för återstående matcher. Sedan blir det match mot Schweiz och Portugal. Förhoppningsvis leder det till åtminstone till sju poäng och en gruppseger. Sverige går i så fall vidare till kvartsfinal. Innan vi tar händelserna i förväg så väntar som sagt de regerande mästarna Nederländerna som första utmanare i gruppspelet på lördagskvällen. Se och spela på fotboll här =>

Sveriges spelschema Fotbolls EM 2022 - Sveriges matcher i Dam-EM fotboll 2022 slutspel!

Sveriges spelschema i slutspelet Fotbolls EM 2022 – EM slutspel 2020!

Intresset är alltid väldigt stort när Sverige spelar i mästerskap, speciellt när det gäller Dam-EM i fotboll. Sverige jagar sitt första EM-guld på 38 år.  Nu är damerna åter i ett stort mästerskap. Frågan är hur det kommer gå för Sverige som har ett spännande lag att ställa på banan. Man saknar dock flera spelare från det senaste mästerskapet. Detta då de slutat i landslaget eller lagt skorna helt på hyllan. Nu får vi se hur det går när Sverige spelar i EM 2022. Streama damernas fotbolls-EM live! =>

Vi har nu samlat all info om Sveriges gruppspels- och slutspelsmatcher. När Sverige går vidare i turneringen uppdaterar vi självklart artikeln med all info om Sveriges matcher i EM 2022 slutspel. Här kan du även se hur spelschemat kan se ut för det fall Sverige tar sig vidare från åttondelsfinal till kvartsfinal, semifinal och final i fotbolls-EM 2022. I denna artikel har vi samlat allt om Sveriges matcher. Du hittar datum, matchtid, avsparkstid, odds, arena och stad för när Sverige spelar sina matcher i fotbolls-EM 2022. Se och spela på fotboll här =>

Odds Sverige Belgien EM 2022 Odds
Sverige vinner mot Belgien 2,40
Belgien vinner mot Sverige 3,40
Sverige vidare till semifinal 2,30
Odds Sverige vinner EM 6,00
Odds Sverige två bästa i EM –––
Odds Sverige fyra bästa i EM –––

Sveriges matcher Fotbolls EM damer 2022 - spelschema slutspel Dam-EM fotboll 2022!

Sveriges spelschema EM – Sveriges spelschema fotbolls EM 2022

Sverige hamnade i Grupp C och ställs mot Nederländerna, Portugal och Schweiz. Det är mest troligt att Sverige tillsammans med Nederländerna kommer att göra upp om första och andraplatsen. Portugal fick ta över Ryssland plats i EM då de uteslöts i februari på grund anfallskriget mot Nederländerna. Sverige kommer med största sannolikhet att vinna sin grupp. De svenska damerna har till skillnad från herrarna visat att de kan vinna och har således fina möjligheter att gå vidare. Nyckelmatchen blir att vinna den första matchen som är mot Nederländerna.

Sverige Spelschema Fotbolls EM 2022

Sverige kommer som känt spela tre gruppspelsmatcher. Den första matchen är mot Nederländerna den 9 juli  i Sheffield. Att spela spela på bortaplan och Sheffield kommer inte bli lätt för Sverige. Därför är det viktigt att man tar poäng i i den kritiska match för att ta sig vidare från gruppen. Det lyckades Sverige med då matchen slutade oavgjort och 1-1. Den andra gruppspelsmatchen, mot Schweiz, spelades den 13 juli, och Sverige lyckades vinna den matchen med 2-1. Den sista och avgörande matchen spelades den 17 juli. Då ställdes Blågult mot Portugal och detta var då det hela skulle avgöras. Sverige kunde ha gå vidare redan efter två matcher, men då man inte Nederländerna i första matchen så spelade vinsten mot Schweiz ingen större roll. Sverige var tvungna att vinna mot Portugal, vilket man också gjorde då man utklassade portugiserna med 5-0.

Så spelar Sverige i EM 2022 – Gruppspel

Här är Sveriges gruppspelsmatcher i turneringen. Vi uppdaterar tabellen så fort Sverige har spelat klart gruppspelet.

Datum Tid Sveriges matcher i EM 2022 Liveodds TV-kanal Stream
2022-07-09 21:00 Nederländerna vs Sverige SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
2022-07-13 18:00 Sverige vs Schweiz SE&SPELA> Se matchen här! Se matchen här!
2022-07-17 18:00 Sverige vs Portugal SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!

Sverige inleder sina två första EM-matcher mot Nederländerna och Schweiz på arenan Bramall Lane i Sheffield. Sveriges match mot Portugal spelas på arenan Leigh Sports Village i Wigan & Leigh.

Letar du efter odds på Sverige i EM 2022 har vi nu plockat fram samtliga odds på Sverige i turneringen.

Sveriges spelschema i EM 2022 – Spelschema Sverige EM 2022 slutspel

Sveriges spelschema i EM 2022? Sverige fick det ganska i EM-gruppspelet 2022. Nu återstår det att se ifall det blir lika lätt nu när man har tagit sig vidare från gruppspel och till slutspel. Nedan kommer vi fylla på med datum, tider och matcher om/när Sverige tar sig vidare från gruppspelet. Sverige vann sin grupp och har tagit sig vidare till kvartsfinal. Sveriges kvartsfinal spelas på arenan Leigh Sports Village i Leigh. Vilka Sverige kommer att få möta i kvartsfinalen är nu klart och det blev Belgien.

Datum Tid Sveriges matcher i EM 2022 Liveodds TV-Kanal Stream
2022-07-22 21:00  Sverige vs Belgien SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!

Inför Sveriges match mot Belgien: Sverige vs Belgien live stream, Sverige Belgien TV kanalSverige Belgien TV-tiderSverige Belgien speltipsSå startar Sverige mot BelgienSverige Belgien startelva, laguppställning & H2HSveriges startelva mot Belgien och Odds Sverige vs Belgien!

Sveriges spelschema fotbolls EM damer 2022 - Sveriges spelschema och matcher i Dam-EM fotboll 2022!

Sverige spelschema EM 2022 – Sveriges spelschema Fotbolls-EM 2022 semifinal!

Sverige Spelprogram för fotbolls-EM 2022? Det är mycket kvar till Sverige tar sig till en eventuell final. Peter Gerhardssons trupp lyckades ta sig vidare från gruppspelet, vilket är en stor bedrift. Ganska tidigt så var förväntningarna på damlandslaget stora. Inte minst sedan avancemanget i VM för två somrar sedan. Sverige lyckades ta sig an ett helt gruppspel och tre matcher för att vinna gruppen och och ta sig till kvartsfinal. Sverige har dock en stark samhörighet och kan slå vilket lag som helst. Det har man visat både i VM 2018 samt i kvalet, framför allt hemma på Friends Arena. Nu ska man se till att vinna kvartsfinalen i Leigh mot Belgien. Se och spela på fotboll här =>

Hur går det för Sverige i EM?

Det är stora förväntningar som svenskarna har på sitt damlandslag. Speciellt med ett spännande anfall där Kosovare Asllani och Caroline Seger kan få spela. Samtidigt har man även intressanta spelare både i backlinjen och på mittfältet. Bland annat Stina Blackstenius som kan få sitt riktiga genombrott på högsta nivå. Kanske kan mittfältaren locka till sig blickar från storklubbar som är på plats.

Sveriges matcher i EM 2022 – EM-finalen 2022

Det är nu inte långt kvar till årets stora fotbollsfest, EM-finalen! Vi vet att de flesta spelarna håller koll på oddsen för de olika länderna för att se vilka som är favoriter och var bästa odds kan hittas. På Silly Season hittar du allt om turneringen som spelas under sommaren 2022. Letar du efter spelschema för EM 2022 hittar du även det på vår sida.

Allt om matcherna, trupperna, oddsen och annan info hittar du på Silly Season. Upplev EM med oss! Vill du läsa mer om turneringen kan du alltid gå på in svenskfotboll.se och UEFA.com. Se och spela på fotboll live! =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365