JVM 2024 hockey kvartsfinaler TV, live stream & TV-tider – Junior VM 2024 i ishockey resultat!

JVM kvartsfinaler

Spelschema JVM 2024 kvartsfinal – när spelas kvartsfinalerna i Junior VM 2024 i ishockey?

JVM 2024 kvartsfinaler – spelschema, TV-tider, matcher, datum & starttider? När spelas kvartsfinalerna i Junior VM 2024 i ishockey? Frågan är om Sverige tar sig hit. Se slutspelet live här =>

Här hittar du allt du behöver veta om ev Sveriges JVM-kvartsfinal samt övriga kvartsfinalerJVM i Hockey 2024 när det gäller vilka kvartsfinaler JVM 2024 matcher som kommer vilka speldatum och speltider som gäller för kvartsfinalerna i JVM 2024.

JVM 2024 kvartsfinaler TV, live stream & TV-tider - Junior VM i ishockey resultat!

JVM spelschema kvartsfinaler i ishockey 2024 

JVM 2024 kvartsfinaler? Spelschema och TV-tider för JVM 2024 kvartsfinaler hittar du nedan. Totalt är det åtta lag som ska göra upp i kvartsfinalerna i turneringen oavsett vilka lag som möter varandra är en kvartsfinal alltid en kvartsfinal fylld med känslor och adrenalin.

Sveriges kvartsfinal JVM: spelschema & TV-tider

Nedan ser ni hu.  Se kvartsfinalerna live här =>

Nr Datum TV-tid JVM Hockey kvartsfinaler TV-kanal Livestream
21 Tisdag 2 januari 09:00 Degraderingsmatch 1 SVT1 SVT Play
22 Tisdag 2 januari 12:00 Kvartsfinal 1 TV6 Viaplay
23 Tisdag 2 januari 14:30 Kvartsfinal 2 SVT1 SVT Play
24 Tisdag 2 januari 17:00 Kvartsfinal 3 SVT1 SVT Play
25 Tisdag 2 januari 19:00 Kvartsfinal 4 TV6 Viaplay

Junior VM 2024 kvartsfinaler – lag och kommande matcher

Efter att ha spelat klart de fyra omgångarna av gruppspelet i JVM 2024 står det nu klart vilka lag som kvalificerat sig till nästa fas av turneringen. Sverige övertygade i gruppspelet och det stod tidigt klart att man skulle gå vidare. Det  gjorde att den svenska JVM-truppen fick extra energi.

JVM kvartsfinal Sverige – väg till kvartsfinalen i JVM 2024

JVM 2024 kvartsfinaler? Vägen till JVM kvartsfinal Sverige? Sverige har haft svårare gruppspel i JVM, det är inget att sticka under stol med. I denna upplaga av turneringen slapp man storlagen Finland och USA i gruppspelet vilket gjorde att man ganska komfortabelt kunde ta sig till kvartsfinal trots att man hade Kanada i gruppen. Vägen till utslagsfasen kunde varit svårare men samtidigt går det inte att ta meriterna från småkronorna som visat prov på fin hockey under de fyra matcher man gjort i gruppspelet.

I gruppspelet slog man Österrike, Tyskland och Tjeckien vilket bäddade väg för kvalificeringen till kvartsfinal i turneringen. Problemet för Sverige har varit utvisningarna, man har dragit på sig alldeles för många onödiga utvisningar vilket gjort att man släppt in onödiga mål i boxplay. Detta framför allt mot Kanada där flera baklängesmålen kom med en man mindre på banan och Finlands fullträff på torsdagskvällen kom efter samma misstag.

När man nu börjar spela de större matcherna mot favoriterna gäller det att inte begå små misstag, då det är det som kan avgöra matcher.

JVM 2024 kvartsfinaler på TV & live stream

JVM 2024 kvartsfinaler? Så vart kan jag se Sveriges JVM kvartsfinal mot Finland? Ta det lugnt! Silly Season har fått många frågor rörande samtliga JVM kvartsfinalmatcher på TV i ishockey och en hel del frågor rörande TV-tider, live stream och speltider för kvartsfinalerna och TV sändning. Därav så har vi tagit reda på fakta om samtliga kvartsfinalmatcherna där det avgörs vilka länder som tar sig till semifinal i turneringen.

Viaplay-gruppen har tillsammans med SVT har TV-rättigheterna till JVM kvartsfinaler men samtliga matcher kommer att visas på  Viaplay. Du kan streama hela JVM hos Viaplay ifall du inte kan se matcherna på tv. Du kan även se samtliga matcher från JVM live hos Viaplay => Detta då SVTs kanaler även går att se via tjänsten.

Läs mer om vinterns JVM-slutspel

Frågor och relaterade sökningar till Sverige JVM live stream och streaming m.m. Läs mer om Sverige i JVM hos Svenska Hockeyförbundet eller Internationella Hockeyförbundet eller den officiella sidan för juniorerna.

För dig som vill se Sverige vs Finland kvartsfinal i JVM 2024 på TV så sänds den på TV6 och  Viaplay Play kl. 19:00.

Se även JVM 2024 spelschema, JVM 2024 TV-tiderJVM TV-sändning, JVM Hockey live stream gratis, Sveriges JVM Hockey 2024 matcher, JVM tips & speltips, JVM 2024 Hockey live stream för mer info om JVM 2022 / 2024.

Mer om JVM kvartsfinal Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply